Staffforkids met ‘werkgeluk’ op KindVak 2020

Van 16 t/m 18 januari 2020 vindt in de Brabanthallen in Den Bosch KindVak plaats, hét vakevent voor professionals in PO, Kinderopvang en Jeugdzorg. Als in de kinderopvang gespecialiseerd advies- en bemiddelingsbureau is Staffforkids met een stand en diverse workshops aanwezig op dit vakevent. Daarbij staat onze filosofie over werkgeluk in de kinderopvang centraal.

Staffforkids heeft een duidelijke visie. Wij vinden dat elk kind recht heeft op excellente opvang die volgens ons alleen geleverd kan worden door kinderopvangprofessionals die helemaal happy zijn met hun werk. Daarom begeleiden wij mensen die in de kinderopvang willen werken naar die ene unieke baan of zzp-opdracht die ECHT helemaal bij ze past en helpen we kinderopvangorganisaties met het creëren van geluk op de werkvloer. Op deze manier werken wij al geruime tijd succesvol aan het vergroten van het werkgeluk in de kinderopvang.

Deze filosofie over werkgeluk in de kinderopvang zetten we tijdens onze deelname aan KindVak uitgebreid in de schijnwerpers. Onze werkgeluk-experts staan klaar voor het voeren van flink wat werkgeluk-gesprekken! Met het management van kinderopvangorganisaties gaan we graag in gesprek over de voordelen van het vergoten van werkgeluk in je organisatie en hoe Staffforkids je daarbij kan helpen. Mensen die in de kinderopvang werken kunnen op onze stand snel inzicht krijgen in hun mate van werkgeluk en hoe ze dit kunnen vergroten. In onze dagelijkse workshops gaan we dieper in op het fenomeen werkgeluk in de kinderopvang.

Ook interesse in meer werkgeluk in de kinderopvang? Bezoek dan tijdens KindVak onze stand (standnummer 216) en/of een van onze workshops. We kijken er naar uit je te kunnen begroeten!