Staffforkids als het ECHT moet passen Bekijk nu de nieuwste vacatures!

Over Staffforkids

Wij zijn Staffforkids, het advies- en bemiddelingsbureau voor de kinderopvang. Wij zijn actief in heel Nederland en bij ons draait het allemaal om werkgeluk in het kinderdagverblijf en de BSO.

Wij vinden dat elk kind recht heeft op excellente kinderopvang. Excellente zorg die volgens ons alleen geleverd kan worden door goed opgeleide professionals die met veel passie en plezier in het kinderdagverblijf of de BSO werken. In onze visie is happiness op de werkvloer de factor die uiteindelijk de kwaliteit van de kinderopvang bepaald. Voor happy kids in je kinderopvang heb je dus happy people nodig! Omdat wij bij Staffforkids allemaal besmet zijn met het I-love-de-kinderopvang-virus en omdat wij zelf helemaal happy worden van mensen helpen, hebben wij van het vergroten van het werkgeluk in de kinderopvang onze missie gemaakt. We adviseren, begeleiden, matchen, bedenken en voeren uit. Daarbij en daardoor hebben we plezier. Veel plezier. En dat komt mooi uit, want hoe kun je anderen begeleiden naar happiness als je zelf niet happy bent?

flipovers-kernwaarden

Hoe wij dingen doen

Als succesvol en groeiend bedrijf met enthousiaste mensen is het soms best een uitdaging om alles en iedereen een beetje op 1 lijn te houden. Bijvoorbeeld over wat we doen en hoe we dat doen. Voor dat laatste hebben we hebben we daarom kernwaarden gedefinieerd. Die kwamen recht uit ons hart en schreven we razendsnel en zonder dure hei-sessies zo op de flip-over. Die flip-over hangt nog steeds aan de muur. Hoeven we tenminste niet meer bij elke nieuwe stagiair weer uit te leggen hoe wij de dingen doen . . .

Slide Colette, medewerker flexpool Staffforkids “Ik ben moeder van 3 zonen en oma van 3 kleinkinderen en zit al 40 jaar in het vak. Veel van die 40 jaar was ik in vaste dienst. Een aantal jaren geleden, toen het peuterwerk werd geïntegreerd in de kinderopvang, besloot ik de bakens te verzetten.Ik ging via Staffforkids aan de slag in de flexpool en dat bleek voor mij een schot in de roos. " Nooit meer iets anders dan flexwerk
Lees meer...
BerryVissers

Over Berry Vissers

Berry Vissers is de oprichter, grote roerganger en drijvende kracht van Staffforkids. Berry kent de kinderopvangbranche als geen ander. Voordat hij Staffforkids oprichtte heeft hij namelijk eerst als directeur/eigenaar een middelgrote kinderopvangorganisatie uit de zandbakgrond gestampt. Aan ervaring en expertise dus geen gebrek! Daarnaast is Berry een natuurtalent op het gebied van coaching. Hij begon destijds met Staffforkids zodat hij mensen kon helpen hun juiste plekje in de kinderopvang te vinden en is daar nooit meer mee opgehouden.

Desondanks weet Berry op miraculeuze wijze nog tijd vrij te maken om – naar het schijnt niet onverdienstelijk – in een dweilorkest te musiceren. Berry weet dus ECHT van toeten en blazen!