Marlin, Manager van 2 kinderopvanglocaties

Goed ingeschat dat ik bij deze organisatie pas

“Ik ben gek op jonge kinderen en wilde dit graag combineren met een leidinggevende functie. In de kinderopvang kan dat. Toen ik mijn opleiding had afgerond ging het net heel slecht in de kinderopvang. Er waren nergens vacatures en overal vlogen er mensen uit. Ik ben toen aan de slag gegaan als manager bij een schoolfotografiebedrijf. Zo kon ik in ieder geval managementervaring op doen.

Eind 2018 besloot ik dat ik toch weer de kinderopvang in wilde en kwam ik in contact met Berry Vissers. In januari 2019 kon aan de slag als Manager van 2 kinderopvanglocaties. Berry deed voor mij het contact met de kinderopvang. Na een gesprek bepaalde hij of ik paste bij de organisatie en bracht hij ons met elkaar in contact. Ik ben heel blij met het resultaat. Berry heeft goed ingeschat dat ik bij deze organisatie pas!

Ik zou zonder Staffforkids ook wel aan deze baan gekomen zijn. Maar mensen die het spannend of moeilijk vinden om te solliciteren raad ik zeker Staffforkids aan. Dat geldt ook voor bedrijven wanneer zij personeel zoeken. Het contact verloopt heel soepel en snel. Je weet dus waar je aan toe bent en dat is heel fijn.”