Zzp-opdrachten in de kinderopvang

Matchmaking voor freelancers

Als je op deze pagina terecht bent gekomen dan ben je waarschijnlijk zzp’er. Een freelancer met kennis en kunde van kinderopvang. Iemand die als Pedagogisch Medewerker direct met kinderopvang aan de slag kan, of die als interim-manager graag kinderopvangorganisaties tijdelijk ondersteunt.

Welkom collega ondernemer! Fijn dat je er bent! Dat geeft ons namelijk mooi de gelegenheid je te vertellen hoe wij je kunnen helpen van je bedrijf een succes te maken.

Wij zijn Staffforkids, het in werkgeluk gespecialiseerde advies- en bemiddelingsbureau voor de kinderopvang. Wij vinden dat elk kind recht heeft op excellente opvang. Excellente zorg die volgens ons alleen geleverd kan worden door kinderopvangprofessionals die met helemaal happy zijn met hun werk. Professionals die werk doen dat precies bij ze past, bij een organisatie die bij ze past. Iedere dag verbinden wij daarom mensen die in kinderopvang willen werken met de kinderopvangorganisaties waar ze echt op hun plaats zijn en tot hun recht komen. En dat doen wij niet alleen voor vaste banen maar ook voor zzp-opdrachten! Klinkt dat interessant of niet?

Wij bemiddelen  zzp / interim-opdrachten voor:

 • Pedagogisch Medewerkers, alle niveaus, zowel dagverblijf als BSO
 • Stafspecialisten zoals HRM, Beleidsmedewerkers en Finance & Control
 • Directie en management op alle niveaus in de kinderopvang

Van invaldiensten van 3 uur tot interim-contracten van 9 maanden, wij hebben of vinden ze voor je!

Onze manier van zzp-bemiddeling

Als goed ondernemer die de markt in de gaten houdt, weet jij natuurlijk dat er naast Staffforkids ook andere aanbieders van bemiddeling tussen vraag en aanbod voor zzp en interim-management in de kinderopvang zijn. Wie moet je dan kiezen? Als zelfstandige is het natuurlijk helemaal aan jou zelf dat om te bepalen. Om je hierbij te helpen hebben wij een handig overzichtje gemaakt van hoe wij de dingen doen:

 1. Onze samenwerking met een collega-ondernemer begint altijd met een uitgebreide persoonlijke kennismaking.
 2. Wij kijken daarbij naar je cv maar vooral ook naar de mens achter dat cv.
 3. Wij inventariseren uitgebreid van welke opdrachten jij droomt en denken daarin met je mee.
 4. Wij zorgen dat we ook de opdrachtgevers en hun opdrachten goed kennen.
 5. Wij brengen je uitsluitend in contact met opdrachten/kinderopvangorganisaties waarvan wij denken dat die ECHT bij je passen. Wij vinden onze ervaring en eigen inschatting daarbij veel belangrijker dan welk slim computerprogramma dan ook.
 6. Wij begeleiden je desgewenst in de eerste contacten met de opdrachtgever.
 7. Wij verzorgen een belangrijk deel van de administratie rondom jouw opdrachten.
 8. Als jij als zzp-ende Pedagogisch Medewerker aan ons doorgeeft wanneer je wilt werken, dan vullen wij die dagen/dagdelen met opdrachten. Wij doen dan dus de acquisitie en planning voor je, zodat jij je op je werk met de kinderen kunt concentreren. Kijk, zo krijg je rust in je hoofd en lekker veel quality time met kinderen!
 9. Ook goed voor de rust in je hoofd: wij verzorgen altijd een extra check van jouw factuur en sturen ‘m dan vliegensvlug door naar de opdrachtgever zodat jij snel je geld hebt. Wij denken met je mee over wat een mooi marktconform uurtarief is.
 10. Voor onze bemiddeling en ondersteuning factureren wij zelf een kleine fee aan de opdrachtgever.
 11. Wij staan altijd met koffie, thee, raad, daad en coaching voor je klaar. Hoewel je de vrijheid van het zelfstandig ondernemerschap behoudt sta je er dus niet alleen voor. Integendeel, je kunt bij ons altijd terecht voor vragen over zzp-en, je tarief, je administratie en vakinhoudelijke vraagstukken (bijvoorbeeld over pedagogiek).
 12. Zzp-ende Pedagogisch Medewerkers nodigen we regelmatig uit voor deelname aan nascholingen, trainingen en (netwerk)bijeenkomsten met collega’s.
 13. Staffforkids helpt je jezelf te ontwikkelen als mens, als professional en als ondernemer.
 14. Wij zijn goed en snel bereikbaar via telefoon, WhatsApp en mail.
 15. Wij zijn gewend om snel te werken. Het kennismakingsgesprek bijvoorbeeld vindt altijd binnen een paar dagen na het eerste contact plaats.
 16. Wij vinden excellente zorg voor de kinderen en het werkgeluk van de mensen in de kinderopvang het belangrijkste wat er is en werken iedere dag hard om daar een bijdrage aan te leveren. Met mensen die deze dingen niet zo belangrijk vinden, kunnen wij niet zo goed door 1 deur.
 17. Wij zijn een deskundig, persoonlijk maar vooral ook leuk bedrijf om mee samen te werken. Wij zijn daardoor wel minder geschikt voor mensen met een humorallergie.

Zie jij een match tussen wat jij belangrijk vindt en de manier waarop wij zelfstandige professionals met opdrachten matchen? Neem dan nu de directiebeslissing om ons – uiteraard geheel vrijblijvend – beter te leren kennen!

Inschrijven ZZP’er