Werkgeluk vinden

met een droombaan in de kinderopvang

Zullen we even dagdromen? Ja? Doe je ogen dan eens dicht. Stel je het volgende voor: Je hebt een nieuwe baan of zzp-opdracht in de kinderopvang. Eentje die echt helemaal bij je past. Past bij wie jij bent, wat jij kunt en wat jij wilt. Voel nu eens met hoeveel plezier je dan de deur uitgaat om naar je werk gaan. Hoe voelt dat? Goed of heel erg goed? Ja, dat dachten we al!

Doe je ogen maar weer open. Je hebt nu de keuze: je kunt het hierbij laten of je kunt samen met ons deze droom gaan realiseren. Want dat is precies wat wij doen: Kinderopvangprofessionals aan hun droombaan of droomopdracht helpen.

“Voor ons staat 1 ding altijd voorop: jouw werkgeluk als kinderopvangprofessional. Ervaar je dat nu niet – of niet meer – dan helpen wij jou graag daar verandering in te brengen”

Berry Vissers – directeur Staffforkids

Wie bedoelen jullie met jou?

Met ‘jou’ bedoelen we iedereen die graag in de kinderopvang wil werken. Bijvoorbeeld als pedagogisch medewerker, planning- en plaatsingsexpert of vestigingsmanager. Maar ook voor andere professionals in de kinderopvang zoals interim managers, directeuren, HRM specialisten, financiële kanjers etc. staat onze deur wagenwijd open! Kortom: iedereen die nu echt toe is aan een baan of zzp-opdracht in de kinderopvang die helemaal bij hem of haar past. Kinderopvangprofessionals die zich realiseren dat het koppelen van mensen met banen/opdrachten een vak apart is en dat het dus slim is om het vinden van hun droombaan of –opdracht door experts te laten doen.

Wat houdt zo’n droombaan of droomopdracht in?

Dat bepaal jij helemaal zelf! Wil jij graag zelf je uren en werkdagen bepalen als Flexer? Dat kan. Wil je een uitdagende baan met vaste uren op een vaste werkplek? Geen enkel probleem, dat kunnen we voor je regelen. Of zoek je mooie nieuwe opdrachten en diensten in jouw omgeving omdat je werkt als zzp’er of als zzp’er wilt starten? Ook die hebben we. Alles is mogelijk, jij bepaalt wat jouw droombaan is, wij regelen!

En als mijn droombaan nog niet zo concreet is?

Dan helpen wij je met het concreet maken. We gaan dan eerst samen met jou lekker dromen over jouw nieuwe baan. (Ja, wij hebben echt heel leuk werk!) Daarna gaan we je vragen stellen. Meer hierover lees je in het handige stappenplan hieronder. 

En dat doen jullie allemaal gratis? Waar zit het addertje?

Niet onder het gras en ook nergens anders. Kinderopvangorganisaties huren Staffforkids in om voor hen de juiste mensen voor vaste banen, tijdelijke banen en zzp-opdrachten te vinden. Dit zijn allemaal werkgevers die het zo belangrijk vinden dat hun nieuwe kinderopvangprofessional echt bij hun kinderdagverblijf of BSO past dat ze ons daarvoor een vergoeding willen betalen.

Fijn dat jullie adviseren, maar ik wil ook zelf in vacatures neuzen.

Dat kan. Alle vacatures in de kinderopvang waar je je neus in kunt steken staan hier. Zzp-opdrachten en mogelijkheden voor flexwerkers staan er niet op. Dat geldt ook voor de vele mogelijkheden voor vaste banen waarvan wij weten dat ze er zijn, maar waarvan de vacature nog niet bij ons is neergelegd.

Okay, ik heb interesse. Wat nu?

Nu kunnen we stappen gaan zetten! Eerst jij en dan wij. Zie het stappenplan hieronder.  Wil je meteen actie in plaats van nog meer lezen? Maak dan direct een afspraak voor een werkgelukgesprek.

Euh, ik heb ineens last van twijfel. Waar zit ik straks aan vast door met jullie te praten?

Aan helemaal niets. Onze begeleiding, advisering en matching is allemaal vrijblijvend, dus zonder enige verplichting. Pas als je met een werkgever/opdrachtgever afspraken maakt en/of een overeenkomst tekent ontstaan er verplichtingen. Maar dat is pas bij stap 8.

Stappenplan voor jouw reis naar werkgeluk in de kinderopvang

Stap 1 – Kies voor geluk

De eerste stap is dat jij besluit dat je toe bent aan werkgeluk in de kinderopvang.

Stap 2 – Leg contact

Je zet de tweede stap van je reis naar werkgeluk door ons te bellen (073-6409340), te mailen (werkgeluk@staffforkids.nl) of onderstaand contactformulier in te vullen.

Stap 3 – Afspraak

We plannen een afspraak voor jouw werkgelukgesprek met Staffforkids.

Stap 4 – Voorbereiding gesprek

Jij denkt alvast na over je droombaan of –opdracht. Wij malen een extra lading koffiebonen en vullen de theeketel.

Stap 5 – Werkgelukgesprek

We bekijken samen wat jouw droombaan of droomopdracht is. Daarbij willen we jou als mens en als kinderopvangprofessional goed leren kennen. Wie ben je, wat wil je, wat kun je? Welke pedagogische aanpak past bij je? Wat vind je belangrijk en waar word je echt blij van?

Als je dat fijn vindt dan helpen wij je bij je ontdekkingstocht naar de echte antwoorden op deze vragen.

Stap 6 – Match

Wij brengen met onze unieke matchingsmethodiek de banen/bedrijven/opdrachten die precies bij jou passen in kaart. Daarbij kijken wij dus naar veel meer dan opleiding, ervaring en reisafstand! Wij bespreken de diverse mogelijkheden uitgebreid met je zodat jij goed kunt kiezen voor welke baan of opdracht je wilt gaan.

Stap 7 – Naar de werkgever

Natuurlijk begeleiden we je ook bij het bemachtigen van de baan of opdracht. We introduceren je bij de desbetreffende kinderopvangorganisatie en helpen je bij je voorbereiding op het gesprek.

8. aan de slag bij de kinderopvangorganisatie

Nadat de papierwinkel geregeld is ga je aan de slag bij de werkgever. Gaaf, het gaat echt beginnen!

Stap 9 – Loslaten

Doen we liever niet. Daarom houden we na je indiensttreding contact. We laten je pas los als we zeker weten dat je inderdaad helemaal happy bent in je nieuwe werkkring! Behalve als je ZZP-er of flexwerker bent. Dan laten we je, zolang jij met ons wilt samenwerken,  niet meer los.

Onze nieuwste vacatures

Wij matchen jou gratis en goed met precies die ene baan en werkgever waar je echt helemaal happy van wordt. Vertel ons wat voor jou belangrijk is en wij vinden jouw droombaan, ook als de vacature nog niet openbaar gepubliceerd is! Bekijk je toch liever zelf eerst een aantal vacatures in de kinderopvang? Dat kan natuurlijk ook!

Gezocht: Clustermanager provincie Zeeland

Clustermanager – Zeeland (provincie)

Introductie In opdracht van een kinderopvangorganisatie zijn wij in Zeeland op zoek naar een:ClustermanagerEnthousiast, motiverend en ondernemend

Staffforkids zoekt Bezige Bij

PM’s voor onzichtbare vacatures – Geheel Nederland

Introductie PM’s voor onzichtbare vacatures Ja, dat is natuurlijk een rare kopregel op een pagina met vacatures. Maar, hoe vreemd het ook klinkt, het klopt wel. […]

Gezocht: BSO-medewerker Techniek

BSO-medewerker Techniek – Regio Voorne-Putten

Introductie Voor een inspirerende non-profit kinderopvangorganisatie in de regio Voorne-Putten zijn wij op zoek naar een:BSO-medewerker TechniekPedagogische professional die dol is op techniekeducatie