Werkgeluk bieden in de kinderopvang

Ondersteuning bij het creëren van happiness in je kinderopvangorganisatie

Kinderen zijn altijd mooie kleine mensen. Mooie, maar ook kwetsbare mensen die op betrokken en professionele wijze verzorgd en begeleid moeten worden in het kinderdagverblijf en de BSO. Eigenwijs als wij zijn denken wij dat dergelijke excellente zorg alleen geleverd kan worden door goed opgeleide professionals die helemaal happy zijn met hun werk. Makkelijk gezegd – zeker door stuurlui aan de wal zoals wij – maar voor jou als manager van een kinderopvangorganisatie knap lastig om voor elkaar te krijgen. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Wij laten die wal namelijk graag voor wat hij is en springen op jouw verzoek enthousiast bij je aan boord om je te helpen de koers naar happiness op de werkvloer in zetten! Omdat wij elk kind excellente opvang gunnen, brengen wij meerdere mogelijkheden om het werkgeluk op jouw werkvloer te vergroten mee.

“Bij Staffforkids voelen we ons medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de kinderopvang door onze klanten.”

Berry Vissers – directeur Staffforkids

FFF-icoon-werving-blauw

Werving & Selectie
Juiste match door unieke methode

Wil je happy people op je werkvloer? Neem dan kinderopvangprofessionals aan die ECHT bij jouw kinderdagverblijf/BSO passen. Hier kan Staffforkids je super bij helpen. Wij verzorgen namelijk voor veel kinderopvangorganisaties de Werving & Selectie van nieuwe medewerkers waarbij wij met onze unieke matchingsmethodiek ECHT passende combinaties tussen mens en organisatie maken. Combinaties waarbij o.a. pedagogische aanpak en beleid, bedrijfscultuur, plaats in de organisatie, managementstijl en kernwaarden exact passen bij iemands voorkeuren, ambities, kwaliteiten, vaardigheden en karakter. Kijk, dat is wel iets anders dan alleen maar kijken naar opleiding en ervaring!

FFF-icoon-interim-blauw

Interim Management
Raspaardjes tackelen problemen

Een organisatie waarin managementtaken blijven liggen kan nooit een fijne organisatie zijn om voor te werken. Zo, dat is een stevige uitspraak. Maar wel waar. Heel erg waar. Dat weten we zo zeker omdat we nogal wat Pedagogische Medewerkers spreken die zijn afgeknapt op de managementachterstanden bij hun aanstaande ex-werkgever. Gelukkig zijn we net zo zeker over de oplossing voor dit probleem: interim-managers uit de Staffforkids-stal. Allemaal ervaren interim-managementraspaardjes die we ook bij jou kunnen inzetten voor bijvoorbeeld de managementbegeleiding van een project of organisatieverandering, het wegwerken van achterstanden of de overbrugging van langdurig verlof. Probleem opgelost.

FFF-icoon-uitzend-ZZP-blauw.

Uitzendkrachten & Zzp-ers
Hulptroepen op flexbasis

Wie wordt er gelukkig van werk dat door te weinig mensen gedaan moet worden? Precies, niemand. Aanpakken dus die onderbezetting! Onze professionele hulptroepen staan voor je klaar. Stuk voor stuk goed gemotiveerde kinderopvangprofessionals die het leuk vinden om voor meerdere organisaties actief te zijn en die van afwisseling happy worden. Tegen deze geselecteerde uitzendkrachten en zzp-ers maken je incidentele of structurele onderbezettingsproblemen geen schijn van kans!

FFF-icoon-advisering-blauw

Advisering & Werkgelukprogramma’s
Pragmatisch actie in de tent

Vitaliteitsprogramma’s, verdiepende en verrijkende scholing, loyaliteitsstimulatie; het zijn slechts een paar voorbeelden van de vele duur en ingewikkeld klinkende mogelijkheden die je als werkgever in de kinderopvang hebt om het werkgeluk van je medewerkers te faciliteren en te stimuleren. Als experts in werkgeluk in de kinderopvang kunnen wij je daarover adviseren. Helder, concreet en zonder dure woorden. Lekker pragmatisch met twee voetjes op de werkvloer. Daarbij hoeft het overigens niet bij woorden alleen te blijven. Wij zijn namelijk ook nogal van de handjes laten wapperen. Dus als jullie dat willen dan verzorgen wij ook (een deel van) de uitvoering van het werkgelukprogramma. Kunnen jullie door met je eigen werk.

FFF-icoon-coaching-blauw

Coaching
Wijze woorden, nieuw elan

Iedereen – wij tenminste wel – heeft wel eens behoefte aan een coach die je helpt nieuwe zienswijzen, nieuwe wegen naar werkgeluk te ontdekken en in beweging te komen. Gebaseerd op onze brede ervaring in de branche kunnen wij de (job)coaching van elke functionaris in de kinderopvang verzorgen. Natuurlijk staat het (weer) bereiken van happiness in werk daarbij centraal.

FFF-icoon-telefoon-blauw

Tring tring
1 telefoontje maakt het verschil

Heb je hierboven bij iets gedacht: ‘Dat zou weleens iets voor ons kunnen zijn!’? Aarzel dan niet en bel ons even. Want ook jouw reis naar meer happiness op de werkvloer van jouw kinderdagverblijf of BSO begint met een eerste telefoontje naar 073 – 2032400. De lijnen staan open en wij zitten er helemaal klaar voor! Twijfel je nog? Speciaal voor jou hebben we hieronder een handig lijstje met argumenten om ons toch even vrijblijvend te bellen.

11 redenen om voor Staffforkids te kiezen

Met Staffforkids samenwerken, betekent kiezen voor een partner die . . .

 1. gespecialiseerd is in werkgeluk in de kinderopvang;
 2. uitsluitend werkt voor kinderopvangorganisaties;
 3. beschikt over eigen uitzendpool van kinderopvangprofessionals;
 4. indien nodig heel snel een oplossing kan bieden bij onderbezetting of managementproblemen;
 5. beschikt over uitgebreide (management)ervaring in de kinderopvang;
 6. een uitgebreid, deskundig en relevant netwerk in de kinderopvang heeft;
 7. uitstekend op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen;
 8. altijd gaat voor de best mogelijke match tussen kinderopvangprofessional en kinderopvangorganisatie d.m.v. een unieke eigen matchingsmethodiek;
 9. betrouwbaar is: afspraak is afspraak;
 10. je altijd even kunt bellen als je iets wilt overleggen;
 11. vindt dat geluk en plezier hand in hand gaan.