John, zzp Manager Kinderopvang

Je wordt als zzp’er echt gezien

“Ik ben in de kinderopvang terechtgekomen omdat ik gevraagd werd voor de functie van Manager BSO. Hoewel ik beschik over leidinggevende capaciteiten had ik daar vanwege mijn achtergrond in de sales eerst wel mijn twijfels over. Binnen een paar weken was ik om. Leidinggeven in de kinderopvang bleek mij op het lijf geschreven. Wat is het heerlijk om met de mensen in de kinderopvang te mogen werken! Het zijn leergierige, vaak jonge mensen die open staan voor feedback. Mensen die oprecht blij zijn met extraatjes en niet alles maar vanzelfsprekend vinden. Betrokken mensen die werken vanuit het perspectief dat de kinderen onze toekomst zijn. Werken in de kinderopvang is veel meer dan alleen maar werk, het geeft je veel meer.

Toen de kinderopvangorganisatie waar ik inmiddels 5 jaar als manager had gewerkt, werd verkocht ben ik voor mezelf begonnen. Ik startte een eigen onderneming in mijn oude branche maar merkte dat ik de dynamiek en sfeer en het werken met mensen, iets wat de kinderopvang juist zo kenmerkt, erg miste. Wel stond voor mij als een paal boven water dat ik zelfstandig wilde blijven. Daarom heb ik gekeken wat de mogelijkheden waren om als zzp in de kinderopvang te werken. Via mijn netwerk kwam ik in contact met Staffforkids.

Mijn meest recente opdracht, een klus van 9 maanden, is via Staffforkids gelopen. Toen heb ik echt de meerwaarde van een dergelijke intermediair leren kennen. Als zzp’er word je ontzorgd door Staffforkids. Zij zijn heel goed op de hoogte van de klant en kunnen goed beoordelen of de functie/opdracht en de organisatie bij jou past. Als dat zo is dan kunnen dingen ook heel snel gaan en ben je zo aan slag. Maar ook na het tekenen van het contract blijft er contact. Als je ondanks al je ervaring in de kinderopvang ergens over wil sparren dan staat Berry Vissers altijd voor je klaar.

Staffforkids is een heel betrouwbare partij. Ze zijn in hun communicatie heel transparant en eerlijk, stellen dingen niet mooier voor dan ze zijn en bellen je altijd terug. Ze zijn echt heel goed in het persoonlijk contact. Je voelt dat ze betrokken zijn.

Berry Vissers heeft een groot netwerk en daar laat hij je van profiteren. En omgekeerd, als jij hen laat profiteren van jouw netwerk en iemand naar ze doorstuurt dan zorgen ze heel goed voor die persoon. Het mooie is dat je merkt dat jij bij hen op de eerste plaats staat. Bij opdrachtgevers prijzen zij jou aan en niet zichzelf. Ja, bij Staffforkids wordt je als zzp’er echt gezien.”