Colette, medewerker flexpool Staffforkids

Nooit meer iets anders dan flexwerk

“Ik ben moeder van 3 zonen en oma van 3 kleinkinderen en zit al 40 jaar in het vak. Veel van die 40 jaar was ik in vaste dienst. Een aantal jaren geleden, toen het peuterwerk werd geïntegreerd in de kinderopvang, besloot ik de bakens te verzetten.

Ik ging via Staffforkids aan de slag in de flexpool en dat bleek voor mij een schot in de roos. Door als uitzendkracht te werken, werk je namelijk alleen maar met de kinderen en verder niets. Geen vergaderingen, geen moeilijkheden, geen rompslomp. Heerlijk! Ik heb het alleen maar leuk! Ik geef vrijblijvend mijn ideeën over mogelijke verbeteringen en zo, maar of en hoe men daar iets mee doet, is verder niet aan mij. Bovendien reis ik graag en door in de flexpool te werken kan ik op reis gaan wanneer ik wil. Voor mij dus nooit meer een vaste baan!

Ik ben eigenlijk per toeval bij Staffforkids terecht gekomen. Het is een heel fijn bedrijf. Men luistert goed, is meelevend en gaat in op wat je wilt. En wat voor mij echt ideaal is: bij Staffforkids mag je weigeren, je wordt niet gepushed om meer diensten te draaien dan je wilt. Ik wil hier nooit meer weg!