Eugenie, Directeur kinderopvangorganisatie

Staffforkids ontzorgt ons bij personeelsproblemen

“Ik leid een kleinschalige kinderopvangorganisatie. Wij verzorgen op twee locaties dagopvang en BSO. De kleinschaligheid vormt, samen met onze 32 jaar ervaring en onze betrokkenheid de kracht van onze kinderopvang.

Staffforkids ontzorgt ons als we personeelsproblemen hebben. Als wij in nood zitten, bijvoorbeeld doordat een medewerker voor langere tijd uitvalt, dan zorgen zij dat er zo snel mogelijk weer iemand staat. Zo hebben we op dit moment meerdere uitzendkrachten van Staffforkids bij ons werken. Ook heb ik via Staffforkids iemand in vaste dient aangenomen. Hoewel ik geen opdracht bij ze had neergelegd, wezen ze me toch op de beschikbaarheid van deze persoon. Dat kwam toen als een geschenk uit de hemel! Het fijne van Staffforkids is dat je weet dat je mensen binnenkrijgt die al geselecteerd zijn. Het zijn mensen waarvan zij inschatten dat die passen bij je bedrijf, je teams en je cultuur. En dat zien ze heel goed. Dat geeft ook hun betrokkenheid aan. En ze zijn heel eerlijk, als zij denken dat iemand niet past dan zeggen ze dat. Ook als dat betekent dat ze dan niet kunnen leveren.

De grote meerwaarde van Staffforkids is dat ze gespecialiseerd zijn in de kinderopvang. Ze kennen de branche en hebben de kennis en ervaring. Zij snappen wat er speelt en begrijpen wat er belangrijk voor je is. Mede daardoor verloopt de samenwerking heel prettig. Ik ken Berry Vissers al heel lang. Hij is heel betrokken en tegelijkertijd ook heel alert in wat jij zakelijk nodig. En dat ontzorgt je.

Ik heb wel eens een groot, algemeen uitzendbureau geprobeerd, maar merkte dat ze weinig van de kinderopvang weten en weinig of geen geschikte mensen hebben. Daar was ik dus heel snel klaar mee. Ik werk alleen nog maar met Staffforkids.”