Onzichtbare vacatures in de kinderopvang

Zoals we allemaal weten en dagelijks merken kampt de kinderopvangbranche met een flink personeelstekort wat resulteert in veel openstaande vacatures. Gekwalificeerde kinderopvangprofessionals hebben de banen dus voor het uitkiezen. Maar waaruit kunnen zij eigenlijk kiezen? Kunnen zij zich een volledig beeld vormen van alle voor hen interessante vacatures in hun regio? Het antwoord daarop is: Nee, dat kunnen zij niet. Hoe goed je ook met Google overweg kunt en hoeveel banensites je ook in de gaten houdt, er zullen altijd vacatures zijn – en vaak zijn dat juist de interessantste – die je daar niet tegenkomt. Een deel van de vacatures wordt namelijk niet gepubliceerd in openbare media. Werkgevers kiezen daar vanwege allerlei redenen soms heel bewust voor.

Wil je ook van dergelijke ‘onzichtbare’ vacatures een goed beeld krijgen dan moet je over een goed en uitgebreid netwerk in de branche beschikken. Staffforkids heeft dat. We kennen de kinderopvangbranche als geen ander; we hebben er zelf op de werkvloer gestaan en leiding gegeven en we hebben zelf kinderopvangorganisaties gerund. Inmiddels zijn we al weer geruime tijd actief als specialist in personeelsdiensten voor de kinderopvang. Dus ja, wij kennen de branche, hebben het netwerk en kennen daardoor het volledige aanbod van vacatures. Dus ook die bijzondere vacatures die niet openbaar gepubliceerd worden.

Gelukkig kennen we ook heel wat kinderopvangprofessionals. Vakmensen die we met veel plezier matchen met een echt bij hen passende baan bij een echt bij hen passende organisatie. Regelmatig is dat een baan waarvan de vacature onzichtbaar was voor degene die hem nu met veel plezier gaat vervullen. Ook voor jou als kinderopvangprofessional kunnen wij zo’n match maken. Maar dan moeten wel weten wie je bent en dat je open staat voor een nieuwe, echt bij je passende baan. Schrijf je dus in bij Staffforkids en vertel ons wat voor jou de ideale baan in de kinderopvang is. Het kost je niets en kan je veel opleveren want wij zetten graag ook voor jou ons netwerk in!