Staffforkids, specialist in interim professionals voor de kinderopvang

Soms ben je als management van een kinderopvangorganisatie op zoek naar een goede, echt bij je organisatie passende interim professional. Bijvoorbeeld omdat een leidinggevende of gespecialiseerde staffunctionaris langdurig afwezig zal zijn. Of omdat een gewenste verandering vraagt om specifieke expertise.

Maar hoe kom je in contact met een echt passende, goed gekwalificeerde en in kinderopvang gespecialiseerde interim manager?
Dat kan heel eenvoudig via Staffforkids! Want Staffforkids brengt als advies- en bemiddelingsbureau voor de kinderopvang dagelijks interim managers en andere in kinderopvang gespecialiseerde interim professionals in contact met echt bij hen passende kinderopvangorganisaties die tijdelijk ondersteuning nodig hebben. Met behulp van onze unieke matchingsmethodiek waarbij we naar veel meer kijken dan alleen opleiding en ervaring zorgen we ervoor dat mens, organisatie en opdracht perfect bij elkaar passen.

Ook op zoek naar een interim manager of andere specialist?
Bespaar je dan de tijd van het zelf zoeken en neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier or rechtstreeks met Berry Vissers, 073-2032401, b.vissers@staffforkids.nl

Neem contact met me op: